Bemutatkozás

Az Optima 2747 Kft. 2005 őszétől áll a vásárlók szolgálatában. Fő tevékenységi körünk a gumiabroncsok, alufelnik, lemezfelnik értékesítése, szerelése, javítása, bértárolása.

Ügyfélkörünk változásának következményeként bővítettük szolgáltatásunkat. Jelenleg futóműbeállítással, autószervizeléssel, klímaszereléssel és javítással is foglalkozunk.

Öt gépkocsi szerelő álláson várjuk kedves ügyfeleinket. Törzsvásárlói kártya szolgáltatásunknak köszönhetően az ügyfelek gyorsabb és pontosabb kiszolgálását értük el.

Az ügyfélkártyák tulajdonosai a 10% kedvezmény mellé kényelmi szolgáltatást is igénybe vehetnek, sorban állás nélkül!

Internetes felületünkön a nap 24 órájában bármikor intézhetik időpont foglalásukat és tájékozódhatnak az aktuális készletről, illetve árakról.

Visszanézhetik az elvégzett munkáról készült munkalapokat, nyomon követhetik az akciókat otthonról, kényelmesen.

2013-tól kibővült a tevékenységi körünk, teherautók és mezőgazdasági gépek gumiabroncsainak értékesítésével, szerelésével és javításával.

Terveink között szerepel műszaki vizsgáztatás, diagnosztika. A bértárolt gumiabroncsok számának gyarapodása miatt, egy új raktár építését szeretnénk megvalósítani.             Az új raktárnak köszönhetően nagyobb árukészlettel tudjuk majd várni kedves ügyfeleinket.
Reményeink szerint a szolgáltatások bővítésével szélesebb körben tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket.