Teljes garancia

Hogyan élvezhetem a Teljes Garancia® védelmét?

Csak vásároljon egy garnitúra (4 db) Barum, Semperit vagy Continental márkájú személyautó-gumiabroncsot pneus expert partnerünknél és igényeljen mindössze 999 Ft-ért Teljes Garancia® kártyát -így 2 évig biztonságban autózhat!

Miért el?nyös nekem a Teljes Garancia® ?
Mert ez a pluszszolgáltatás 2 teljes éven át védelmet nyújt a sokszor silány minőségű magyarországi utakon a mindennapos  használat során keletkezett gumiabroncs-károkra, mint pl.:
  • defekt,
  • padkának vagy kátyúba hajtáskor keletkezett sérülés (szövetszakadás, dudor)
  • szándékos rongálás, kiszúrás
A garanciaszolgáltatásból csak a nem rendeltetésszerű használatból vagy a jármű nem megfelelő üzemi állapotából adódó károk kizártak.

Hogyan vehetem igénybe a szolgáltatást kár esetén?
Egyszerűen csak keresse fel az ország közel 200 pneus expert kereskedőjéből az Önhöz legközelebbi Teljes Garancia szolgáltatásra kijelölt partnerünket, mutassa fel Teljes Garancia® kártyáját, a többit bízza partnerünkre!

Mennyibe kerül ez nekem?
  • az abroncs javítása minden esetben ingyenes,
  • az abroncs cseréje esetén Ön csak annyit fizet az új abroncsból, amennyi a sérült abroncs használata során elkopott (lásd táblázat).
 

 

Önnek mindössze a szerelési díjat  kell megfizetnie.

 

A fenti leírás nem teljeskörű, kérjük a pontos feltételekről tájékozódjon a http://www.gumigarancia.hu weboldalon, a „Letöltések” menüpont alatt vagy kereskedőnknél megtalálható Teljes Garancia® Üzletszabályzatunkból!